galet...

Igår gick jag en sväng på stan, där träffade jag på flera kära ansikten! Alla med samma hemska men dock så sanna tanke! Om mindre än 3 veckor är det dags för skola igen! Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta! Fytusan vad fort sommaren sprungit förbi! GALET!

bakslag på körtelfebern!

Så är man sjuk igen! Denna gång är det körtelfebern som kommit på besök, återigen! Sängliggandes sen i tisdags med en temp varmare än bastuvärme, ett bowlingklot till huvud och en hals med knivar stuckna i! Lagom till att sommarvärmen och det fina vädret kom, fan jag har väl ingen glädje av det nu heller! Behöver inte vara orolig för min strandkropp restrerande dagar av sommaren i alla fall, 2 ½ kilo minus och det rasar!
Jag vill bli frisk! Snälla låt mig opereras nu!






västkusten!

Hej mina älsklingar :)
Det har gått upp en sak för mig; Såhär under sommartid är jag värdelös på att uppdatera min blogg! Jag vet inte varför men jag har noll lust att sätta mig framför datorn den här tiden på året... Det där datasuget blir som bortblåst, att sitta framför datorn känns inte lika charmigt som sommaren där ute gör. Kanske just därför jag tappat så många läsare på bloggen, struntsamma! Jag tror jag nämnt det tidigare men den enda anledningen till att jag skriver är egentligen mig själv! Bloggskrivandet har blivit ett sätt att föreviga alla stunder, ett sätt att titta tillbaks och bara minnas!

Jag lovade att skriva om västkusten så det här får bli ett inlägg om dagarna där i kungshamn och smögen. 

På torsdagsförmiddagen den 10/7 började vi våran resa, det visade sig bli en fördjävlig bilresa då jag fick dela den i sällskap med fetlars i baksätet! ;) Många timmar och några fel valda vilseledda vägar senare nådde vi vårat mål. En långpromenad med rundvisning blev det första vi gjorde när vi kommit fram. Kvällen spenderades på uteserveringen på krogen havsnära med utsikt över vattnet.



Fredag och halvklart väder, dagen bjöd oss på en resa till smögen och smögenbryggan! Där var det titt i butiker och god mat! På eftermiddagen klarnade det upp så vi tog oss även tiden att åka iväg och sola, vissa andra även bada! På kvällen blev vi bjudna på mat hemma hos oskar och erik.  Där satt vi hela kvällen fram till småtimmarna då vi rörde oss vidare till baden, ett uteställe i kungshamns centrum! Där hade åtminstonde jag en superkul kväll! Det blev en sen natt med mycket dans (på borden) och alkohol. Jag ville inte ha morgon och huvudvärk!


Lördag och man mådde som man förtjänade! Trots det faktum blev vi väckta alldeles förtidigt, anledningen var färjan över till hållö som inom en halvtimme hade avfärd! Några jobbiga steg ner till hamnen och en hamburgare och cola senare satt vi till slut på den lilla taxibåten! Jag ångrar inte att vi bestämde oss för att åka dit, vädret var absolut perfekt och den lilla ön kändes som en annan planet! Vattnet var medelhavsblått och klipporna perfekta! Där blev det en heldag med sol och bad! Lördagskvällen bjöd på god mat och dricka! Tiden gick så det gjorde också vi! Kvällen förde oss vidare till havsnära, där satt vi till stängning. Vi var inte nöjda så vi hann med en visit på calmars också... Det blev hur som helst en lugn men trevlig kväll!



På söndagen blev vi väckta tidigt IGEN, hemska viktor larsson! Denna dag drog han med oss till smögen, IGEN! Där gick vi och gäspade och småkollade i affärerna som vi tre dagar tidigare redan kollat igenom. Inget nytt sortiment här inte! Vi gjorde stan på sisådär en kvart! Vi tog oss i alla fall förnuftet till fånga och satt oss ner och tog en fika! På eftermiddagen bar det av hemåt och jag var väl skapligt häng i kroppen då... Det traditionella bilstoppet på McDonalds blev den sista gången jag klev ur bilen innan vi nådde slutmålet härliga norrköping!


PUSS OCH KRAM

hejhej :)

Vad gör ni en dag som denna?
Idag har jag lyckats tömma min garderob - lyckats släppa taget om älskade plagg! Skönt att ha det gjort, ibland gör det ont!

Nu ska vi ta en sväng till IKEA och kolla på lite allt möjligt tänkbart!
Ikväll ska jag förhoppningsvis lyckas träffa min älskade maria innan hon far iväg till grekland :)

Pusshej ♥


hemkommen

Nu är vi hemma igen efter en tokigt kul helg i kungshamn och smögen!
Helgen som gått är inte värd att klagas på, det har varit galet roligt och mysigt!
Jag tänker inte skriva om den nu, men jag lovar att ett inlägg väntar!
Nu tänkte jag bara lägga upp den otroligt söta bilden som jag efter många om och men lyckats hitta... Den togs i fredags kväll, larsson är vidrig för övrigt! ;)


Nu ska jag lägga mig i sängen och glo på första säsongen av Sex And The City,
visst är livet underbart! GODNATT

ÄNTLIGEN

Hjälp vad fint väder det var nu då, bara att leta upp dom kära solisarna igen!
Ungefär så gick min tankegång imorse när jag drog upp min rullgardin och skådade sommar!
En solig dag som denna har det hunnits med mycket; både lapande av sol och två födelsedagsfiranden!
Givetvis blev lillebror väckt med både skönsång och paket, inte varje dag man fyller fjorton!
Dagens morgonstress; hejhopp frukost, sola, prinsesstårta lagom efter frukost och sen snabbt ut i solen igen, full fart!
En visit till stan hanns också med under dagen, två par vagabond-sulisar och en klänning inhandlades för övrigt!
Eftermiddagen bjöd på god mat och jordgubbstårta, svärmormor gunilla firade sin 70årsdag och det med råge!  ;)

Äntligen har jag lyckats packa klart! Jag hatar att packa och jag hatar mig själv när jag packar! 
Jämnt, oavsett vad jag packar till, så ska jag vara så jävla noggrann! 
Jag tänker igenom olika outfits, kollar igenom necessären två gånger för mycket innan jag inser att allt faktiskt är nerpackat och så är jag perfektionist gällande själva nerpackningen i väskan - Jag blir galen på mig själv!
Det tar minst en timme innan jag äntligen blir nöjd med mitt verk!
Okej om jag vore så jävla noggrann jämnt ,att jag fungerade på det sättet som person, då skulle jag köpa det. Men nu är det ju så att jag är världens slarv gällande allt annat, jag menar; du ska se mitt rum!  
Det är nästan så jag önskar att jag vore mer som sebbe som slänger ner lite hitt som datt timmen innan avfärd!

Färdigpackad och klar åker vi iallafall till västkusten (smögen) imorgon,
sebbe, larsson, robin och jag, det ska bli så skönt!
Nu ska jag borsta gaddarna och krypa ner i sängen.
GODNATT ÄLSKLINGAR TREVLIG HELG ♥

just another day in paradise

Jösses vad inaktiv jag varit vid datorn, jag har inte så mycket som rört ett tangentbord på nära två veckor! Inte konstigt att det kännts som något saknats. Har haft det rätt så fullspäckat, dagarna har rusat förbi. P&l var bland det bästa, obeskrivligt bra helg! Var i extas från och med den sekund jag klev av tåget i borlänge till och med festivalens slut. Hände allt för mycket så jag tror inte att jag ska ge mig på skriva så mycket som ett ord om det. Jag nöjer mig med att bevara dom fina minnena där dom hör hemma, i mina tankar.
Bortsett från festivaldagarna så har jag tillbringat min tid i skärgården, underbart sköna och lata dagar! Mest bara lapande av sol och badande hela tiden! Och ÄNTLIGEN börjar årets bikinirand likna något, solbrännan har tagit sin plats!



För övrigt: Mamma är äntligen frisk och kry (knock on wood),
en bortopererad blindtarm och 9 stygn senare är hon på benen igen!
Hon känner möjligtvis inte att det är på tiden att sluta upp med sina fasoner
och en gång för alla sluta upp med att ständigt oroa mig?
Jag tycker nämligen att det är dags!
Nu ska jag hälsa på sängen och krama kudden, godnatt älsklingar

RSS 2.0