1 månad senare

Hopplös!? Ja, jag vet! Jag är utan tvekan en värdelös bloggare och ja jag vinner på nomineringen: den sämste uppdateraren av oss alla, inga tvivel om det! Det har varit magert här en bra tid och nej, jag har inget att komma med till mitt försvar direkt! Det är inte så att jag inte haft något att skriva om, ingen torka alltså, utan snarare tvärtom. Och jag har absolut haft tid, gott om tid faktiskt! Det är snarare lusten och orken som har saknats. Det har hänt mycket segt och tråkigt på senare tid så jag har inte alls varit på humör! Motgång efter motgång är inget att skylta med direkt! Nu gör jag ett försök att återberätta några av dom roliga händelserna under månaden som gått!

I slutet av januari firade vi moas födelsedag, temat var rock och om vi var på't!
Rösterna skar sig till poison och musiken dunkade ur födelsedagsbarnets egna tuttradio! 



Kunskap, alltid lika underbara kunskap! Några svinroliga inlämningsuppgifter och uppfriskande prov har jag hunnit ha under dom här 30 dagarna som gått, kul! Jag bugar och bockar för min finfina klass jag har att dela allting med!



Den femte var vi på't igen, philip fyllde 18 och det firades med ett hejdundrande kalas, haha eller ett kalas iallafall. På trappan samlades vi alla för att dansa och roa oss, det blev en helt ok kväll med skitiga skor och skavsår som resultat!



Sen var det den 14;e februari aka alla hjärtans dag som "firades" med hjärtevännen sebastian! Med varandras sällskap, en ask choklad och en bra film blev resultatet en perfekt lördag!

http://www.danielochpaulina.se/files/ros2.jpg

Sen var det onsdagsfika hos maria häromdan, mysigaste på länge!
Att umgås med er gör mig glad! ♥
Och till att inte glömma Ewelina Bladh har fyllt 20 år, GRATTIS!



Det här blev något av en uppdatering iallafall! Från och med nu ska jag försöka komma tillbaks, försöka!
GODNATT VÄNNER! ♥

RSS 2.0