puss på dig vännen

Jag packar som en idiot här hemma... Jag känner mig som en idiot också, jag vet inte vad som ska packas: vad som är nödvändigt eller vad som är världsligt... Det mesta hamnar i väskan... Det ser ut som jag ska vara iväg i 2 år, inte i 2 veckor! Hellre för mycket än för lite, eller hur? Om exakt 24 timmar lyfter planet! Hörde jag skål? SKÅL! Jag är pepp som fan och hoppas på riktigt galej! Eller hoppas, jag VET att det kommer bli för jävla kul! Just nu, i sittande stund klickar jag mig fram på datorn och bläddrar mig sakta men säkert igenom gamla party-pics! Fastnade för albumet namngett "Cillas avskedsfest", en allt för jävla kul fest... När jag nu satt och skrattade för mig själv genom bildspelet slog det mig hur sjukt många bilder jag har på oss (framförallt mig) där vi ska visa oss kärleksfulla framför kameran! Titta och njut och ha i åtanke att bilderna är från en och samma fest!
Jag älskar er tjejer! ♥









allt handlar om tid

Dagen har varit bra, kvällen har varit bra den också... Träffade flickorna för en efterlängtat, mycket nödvändig fika. På kungs fräcka satt jag med maria, thea, jeffe och nicki medans timmarna gick, och nu är det färre än 34 timmar kvar tills vi åker! Färre än trettiojävlafyra timmar, jag gillar när timmarna går! För varje timme som går är jag milspår närmre, närmre något bra! Efter fräckas stängning har vi suttit hemma hos mig, thea och jag, och pratat pratat och pratat! Nu är det natt och nu ska jag sova bort ytterligare några timmar, får se om jag lyckas sova överhuvudtaget!
Jag har en del frågetecken att reda ut... 

uppskattat skratt

Jag har hittat ett bra botmedel mot dysterhet, två faktiskt - Medicinerna heter: trevligt sällskap och comedy central! Vänner som får en att tänka på annat, komediserier som får en att skratta! Efter en trevlig början av kvällen, ett avsnitt av Carlifonication och två avsnitt av 2½ man sitter jag här med ett leende på läpparna... Jag behåller leendet ett tag till, låter skrattmusklerna fortsatt visa vad dom går för och lägger mig återigen tillrätta i soffan för nu ska scrubs få underhålla mig!  ♥

Jag gråter så lätt när låtarna går i moll

Dagarna går, jag ser varje timme och klockslag passera. 
Ute skiner solen men jag befinner mig i en dimma!
Allt är tungt och oklart, suddigt... Snart kanske det klarnar?
Jag har börjat packa, börjat fylla min resväska.
Det är bara 3 dagar kvar, om 3 dagar vid den här tidpunkten har planet lyft!
Lyft till solen, i solen är allt så mycket enklare!
Här hemma är inget enkelt, inte mycket i alla fall.
Spränger högtalarna med musik,
en sak som i vanliga fall gör mig till den
gladaste flickan med det största leendet på läpparna
men musiken är fel fel fel! Ta och ge mig din hand och slå lite vett i mig!


utan ord

Har aldrig tidigare fällt såhär många tårar! Gör vad jag tror är bäst, det känns åt helvete men det känns ändå rätt! ♥

EIGHT PUPPIES!



Ängla fick åtta valpar, här är dom små underverken endast en dag gamla! ♥

väntan

Ängla har fött sina första tre valpar... För 45 minuter sen ringde Nettan (uppfödaren) och gav oss nyheten! Tre små små Golden retrievers är födda, och fler lär det bli! Är galet nyfiken på hur många som väntas och jag längtar tills dess att allt är klart och jag och mamma kan åka och hälsa på! Nu har vi åtta roliga veckor framför oss, Nettan har åtta jobbiga och Ängla har åtta hemskt jobbiga veckor framför sig! Jag håller tummarna för att hon blir en duktig mamma som sätter valparna i första hand så vi kan åka och hälsa på ofta... Nu väntar vi med spänning på nästa samtal...

Ikväll åker jag och sebbe till Ramsdal, där blir vi kvar över helgen. Hoppas på bättre väder! Efter helgen blir det att stanna hemma i stan... För en gångs skull! Känns som jag inte varit hemma på evigheter och jag har börjat sakna allt som hör stan till! 

MAGNUS UGGLA - ASFALTSBARN
"Jag stack en vecka på landet,
för att ta det lugnt och för att koppla av,
men efter en dag fick jag spader,
så jävla rastlös så jag blev tvungen att dra.
Som asfaltbarn blir man galen,
om man är borta mer än en timme från stan."


kvart över elva den nionde juli tvåtusennio




Vi kan le, men bara i sekunder
det är ett uttryck för känslor
och det är förbjudet

















regnrusk

Det regnar satan i östergötlands skärgård och förmodligen i övriga Sverige också:Trodde jag ja! Bror avslöjade nyss med skadeglädje i rösten att solen skiner i halmstad och att han lever sommarliv för hela slanten! Jag blir grymt avundsjuk och om möjligt ännu mer less på vädret här utanför! Peppar som fan inför grekland  nu!

Tar mig igenom dagen med hjälp av kortspel, soffhäng och gamla family guy-avsnitt! BIG love!


det kanske händer när det regnar...

Idag fyller lilleman år, 15 år och därmed helt plötsligt så mycket äldre! Idag kan även änglas valpar födas, idag eller imorgon eller övermorgon eller dagen efter det! Det kan hända när som, vilken minut som helst... Det känns overkligt!

skärgårdsliv

Vi är ute i skärgården igen, en liten del av familjen! Njuter av lugnet och som pappa skulle säga: "Tar tillvara på semestern"! Just nu regnar det men vi är här och tar tillvara på ledigheten, Ohyes! Vädret är inte helt OK nu men det har det faktiskt varit tidigare idag... Både sol, bad och en lång båttripp hanns med innan regnet hann ikapp!

Nu sitter jag i stugan och hör regnet smattra utanför.
Snart lämnar jag regnet, åker till grekland.
Där är det sol och i solen är allt så mycket enklare! 




the king of pop

Har precis sett på Michael Jacksons minnesstund! Och vilken sjuk minnesstund sen... Så rörande, ledsamt, vackert, underligt och stort på samma gång! ♥


no one around to tell

Har varit ute och promenerat i ösregn i två timmar!
Rensat huvudet på tankar och tänkt alla tankar som går!
Nu flyr jag ut till skärgården...


You and I were dancing
When the music stopped
I fell through the floor
But you stayed on top

It's a free world, and you're a big girl! You will never learn, So you can dig your own grave without me

Igår var en jävla bergochdalbana till dag! Den började bra, blev riktigt bra efter en stund, sedan gick allt nedåt och blev värdelöst och ledsamt! Sen blev det lite bättre igen men dagen flöt på medans jag befann mig i nått jävla apatiskt tillstånd! Fram tills dess att jag åkte hem till thea, då var humöret på topp! Trodde jag skulle avsluta kvällen med ett leende på läpparna men icke, kvällen slutade dåligt... Och mungiporna pekar fortfarande nedåt!


Frankie, bästa killen. Tveklöst!

a sky to talk about

Vilket jävla ruskväder det ska vara då! Regn, kyligt, rått och grått!
Idag har svenska kronor blivit till euro då lovisa gick till forex och växlade! Och sollotion är inköpt! Passet ligger och väntar på att få användas också för den delen! Jag är fan redo, när åker vi? Inget lugn, det blir ingen rast!
Nu ska jag snart röra mig hemåt till theaw, där väntas filmkväll... Mysigt!


NÄR ÅKER VI?

har påven hatt?

Tolv dagar kvar... Och jag som tyckte vi var nära då! Då - när snön fortfarande låg på marken och mörkret föll innan man visste ordet av det! Tolv jävla dagar sen sitter vi där i Grekland, förväntansfulla och taggade! ♥

Kvällen har spenderats hos malin med alla dom fem! Det lagades mat, sågs på Stylista och spelades spel! "Med andra ord" heter spelet som går ut på precis som namnet avslöjar - att förklara ett ord med andra ord! Och jag är verkligen värdelös på sådant... Och det hade mina VÄNNER mycket roligt åt! Moa och jag var goldteam, eller inte! Har definitivt tränat skrattmusklerna ikväll, och inte lite!

Imorgon bitti får läkaren finbesök, för dit ska jag och ta nya prover! KUL!

För snart ett år sen... Festen vi alla kommer ihåg! Haha, in i dimman!

VI VAR SÖTA, SVINSÖTA!



Idomin sååååååå fiiiiiiiiin!

MOA VIDUNDER!

I fly like paper, get high like planes
If you catch me at the border I got visas in my name
If you come around here, I make 'em all day
I get one down in a second if you wait

väder-lovan

Dagen började med en jävla värme och fortsatte med regn och åska, men det klarnade sedan upp igen och vi fick ännu en dag med mycket badande och solande! Och jävlar vad den här bloggen börjar låta som om den är skriven av väder-tone eller vilken annan meteorolog som helst som läser upp väderprognosen! Usch vad tråkig jag är! Men det är såhär mina dagar ser ut just nu, jag är helt styrd av vädret! Haha, fyfan!

Om 14 dagar är mina väskor packade, våra väskor packade, och vi lämnar stan för grekland! Som jag längtar, och fan vad härligt det ska bli! Två galna veckor väntar oss där! Känns overkligt bra! ♥

a sunny day

Femte dagen ute på Södra Finnö, och idag har varit ännu en dag med solande och badande! Känns underbart att fånga sommaren och här ute gör jag det på bästa sätt! Känner mig så avslappnad här, inga måsten alls och det gör att jag känner mig lugn! Kanske en tidsfråga till jag blir uttråkad men just nu är jag nöjd.  
/HEJ HEJ ♥

Loving stand still when it's held by many days.

kom ihåg mig

När det blir varma sommardar
Kom ihåg mig då
Kom ihåg mig då

skärgården

Jag är ute i skärgården sen 4 dagar tillbaks, och det är helt underbart här!
Solen skiner och vattnet är varmt, mycket varmt!
Ligger mellan 22 och 26 grader beroende var man väljer att bada!
Det var länge sen det kändes såhär mycket sommar!
Inatt regnade det, regnade! Men det är glömt och förlåtet
för nu skiner solen och snart bär det av mot båten!


RSS 2.0