måndag

Dags för uppdatering! Förlåt för dåligt bloggande, men nu kör vi igen!! I dagarna som varit har jag jobbat en hel del. Jag fick hoppa in på coops bageri och jobba dubbelt torsdag, fredag. Och sedan var det jobb på sockerbagarna på lördagen igen! Men på kvällen var jag fri och det var äntligen helg för mig, och simon var nöjd som satan över att ha gått på semester... Så vi bestämde oss för att fira med god mat och lite vin. Vi fick besök av Johanna och Chricka och hade en jättetrevlig kväll! Den slutade inte där utan det blev både en och två öl på munken och sedan dans på(...) Hör och häpna nu... Harrys! Ja, fråga inte! För jag vet inte hur vi hamnade där! Hade i alla fall himla kul, och tillsammans med tessan dansade jag så svetten rann på lilla dansgolvet! Timmar senare och en promenad i mörka natten var vi hemma igen! Kom inte i säng förns klockan fem på natten och det var väl kanske inte ett av mina smartaste val i livet. Hade samling halv två dagen efter och det var lagom att jag hann äta frukost innan det bar av mot linköping för träningsmatch mot rp! Inte fullt pigg i benen och knoppen genomförde jag en halvdan match. Men min insats hade inte hjälpt oss till vinst i vilket fall! Det märktes på vårat spel att vi bara varit igång och tränat i en vecka än så länge! Vi har en lång bit kvar att gå, men med lte hjärta och envishet kommer vi att nå dit! Bara vi tar oss igenom försäsongen... haha! Om 50 minuter börjar dagens träningspass och jag gissar på att det kommer bli ett tungt två-timmarspass med både 15-15 och styrka! Kommer somna död på soffan ikväll, japp japp! ♥




fy fabian

Okej. Första träningspasset avklarat. Idag känner jag mig som en ny människa! En nittioårig tant med ont i kroppen. Helvete vad jag är trött. Och jäklar vad det går fort för konditionen att försvinna. Men jag har hört att att börja om från scratch är det nya svarta. Mina skavsår på bägge hälar har hållt mig vaken inatt! Tänker faktiskt dra täcket över huvudet och sova i några timmar till, innan det är jobbdags.

snoka ♥

Tolvtusentretton åskådare, ett straffmål och sjuttioelva målchanser! Riktigt rolig match som förgyllde en regnig måndag! Snoka är fanimej king!! Tessan är för rolig med sin lama humor och jag, jag är glad och har ont i fötterna efter en onödig promenad! Och en sak bör vi alla ha klart för oss: Den där snabba, han är fanimej jävligt svart!
Sitter för tillfället och lyssnar på deportees och blir mer och mer sugen på att gå ner och se de live på knäppingsborg på onsdag! Det vore kanske något? Funderar på att ta mig ett glas vin nu i min ensamhet, eller vore det bara sorgligt? Är det något bra på tv såhär dags? Jag är inget bra på att vara ensam.



Pussssssss.

lycklig att jag har dig

Jag behöver klippa och färga håret. Jag behöver nya kläder. Jag behöver nya skor. Jag behöver nytt smink. Jag behöver, jag behöver och jag behöver!!! Det är så mycket nytt jag behöver, och så får jag inte mina pengar förns den femtonde. Och inte blir jag mycket rikare då heller, knappast mångmiljonär!! Det är tur att man kan skatta sig lycklig med kärlek i alla fall! ♥


hey hey my my, rockNroll can't die.

Nu har jag suttit och försökt få fram bokstäver och ord. Suttit och stirrat på en tom skärm, en skärm som borde vara fylld med mina ord och meningar vid det här laget. Men jag lyckas inte dansa med tangentbordet, inte idag. Jag lyckas bara sitta här, blint stirrandes och lyssna på evighetslånga låtar! Kate bush var cool, tänk om man hade levt på 70-talet. Dags att börja leva i nutiden kanske? Har fortfarande morgonfrilla och en obäddad säng! Borde hoppa i duschen och göra mig redo för dagen! Ikväll ska jag gå på fotboll. Åttatusen förköp. Det kommer bli grymt! Jag missar försäsongens första träning. Känner mig rätt usel, men å andra sidan är det precis vad jag är! För jag vill inte ha måndag idag. Jag vill kunna samla vännerna, korka upp en flaska vin, promenera bort till trädgårn och vidare, dansa tills det skaver på fötterna och vara uppe till sent på natten! Jag är inte redo för rutiner igen. Inte än. Min sommar har ju inte ens hunnit börja!


sunday baby

Jag vill vara världsbäst på att blogga. Precis som många andra. Jag vill lägga upp nytagna bilder dagligen och jag vill skriva novell-långa inlägg! Uppdatera bloggen var fjärde timme, hur tråkiga uppdateringarna än må vara! Och låta er ha någonting att kommentera! Men tyvärr Lovisa Nilsson, det är bara att inse! Du kommer aldrig att bli någon mästerbloggare!! Du kommer att förbli en "max-några-inlägg-i-månaden-bloggare", sorgligt men sant! Tänkte i alla fall passa på att berätta (nu när jag ändå skriver) att jag nu på senare dagar gått och blivit... sambo! VUXENPOÄNG till mig! Bor alltså tillsammans med världens mysigaste pojkvän konstant numera! Härligt, härligt! I övrigt flyter dagarna på, med mycket jobb och lite sommarmys då och då! Fast jag vetifan om det går att kalla detta för sommar längre! I fredags fick jag sitta inlindad i en filt på manésas uteservering, innan solen ens gått ner, och vi är bara inne på början av augusti! Ge mig ännu en värmebölja!! Please? Nääe.. Nu får det vara nog för den här gången!! En liten update i alla fall! Nu är det filmdags! Men först lite bilder på vårat nya vardagsrum!!






Pusssssssssss ♥

11.00

Är inte världsbäst på att ta mig tid för datorn längre! Men nu är jag uppe ur sängen, äter godis och är lite lagom bakfull! Igår blev en helkväll på manésa, mycket trevligt! Och på tal om trevligt, i förrgår var jag och familjen (stora delar av den) på grönalund! Solsken hela dagen, sockervadd och karuseller! Kände mig lagom barnslig, men så jävla kul det var!!!

RSS 2.0