It’s been a long night in New york city

Godmorgon lovers. Segt att inte komma innanför dörren förns midnatt och behöva kliva upp innan tuppen idag. Inventerade på KappAhl igår, och det tog sin lilla tid. Vid halv tolv smög jag in i porten och kom hem. Drömde mardrömmar om det där scannande pip-ljudet och kommer förmodligen drömma om det inatt igen. Nu på morgonen har jag återigen promenerat bort till bilskolan för lektion. Att sätta sig i en bil och ge sig ut i rusningstrafik är fanimej det bästa sättet att vakna till liv på morgonen på. Hemma nu efter att både ha backat runt hörn och tagit mig igenom stan. Tänkte sätta mig och plugga lite grann innan det blir dags för storstädning här i lägenheten!! Och idag ska jag fan bli av med det där jävla schabraket till kartong som täcker halva hemmet! Det här fixar vi lovisa!!


när vi går genom tiden

Morning. Galet jobbigt att kliva upp ur sängen såhär på hösten. Mörkt, kallt, tråkigt höstväder. Idag tittade åtminstone solen hit. Nu saknar jag snö och snöänglar. Klev upp med älsklingen idag, kl 07.00 ställde jag mig snällt och gjorde frukostmacka åt honom (tycker minsann att jag är värd något riktigt fint i julklapp), sedan bums i säng för en timmes extra sömn. Har haft körlektion nu på morgonkvisten. Ettan och tvåan är riktigt starka jävlar, precis som jag, de bråkar man inte med! Det är konstigt hur olika det kan gå från lektion till lektion, idag kändes det bra. Men hur fan ska man våga släppa iväg mig ensam i trafiken? Nu är det plugg som gäller i någon timme, sedan tänkte jag följa med bror min på lägenhetsvisning. Kul kul. Ikväll är det jobb som gäller, missar tyvärr träningen men vad fan gör man? Money is king. Det är som FAN vad grå vardagen börjar bli. Jobba, träna, äta, sova. Ska bli riktigt skönt att lämna den här staden för helgen! På fredag drar vi kosan till stockholm och ugglas revy, får se om jönssons lyckas övertyga mig om att magnus är kung. Ska bli intressant.

Hösten är trist. Därför är det nödvändigt, nej livsviktigt, med saker som att håkan gör nytt skivsläpp, ifk går upp i allsvenskan och fest för festandets skull.








Bara fortsätt ♥


kors i taket!!

Hey dudes. Tre raka segrar, x antal körlektioner och några kalasfiranden senare sitter jag återigen framför datorn, wackawacka! Jo, jag känner ert glädjerus! Värdelöst uppdaterande gottgörs med bilder från helgen! Jag önskar att jag hade bilder från mitt och fridas skogsäventyr i torsdags kväll - då vet jag att jag hade blivit förlåten! Bums.



Hade superkul i lördags då vi firade våran sockersöta johanna! God dricka, bra musik (tackartackar DJ erf, OCH ett stort tack till simon som höll sig i bakgrunden) och en stämning som var på topp! Utgång otten, trötta fötter, full i huvudet och en skön taxi-chaufför. Kvällen blev kortlivad. Men bra. Nu ska jag med raska steg promenera hem till mormor för paj och en varm kopp te. Pusss ♥

RSS 2.0