utgång får bli en annan gång

Hejhejhej! Precis hemkommen från jobb och ska väl sätta igång med maten i det närmsta! Idag är det måndag och det känns! Fredag känns så extreeeemt avlägset nu! Det var tufft att ta sig upp ur sängen imorse, mycket tufft! Jag mår fan alltid piss två dagar efter fest! Igår var jag för pigg för att vara dekis (fortfarande full?) så jag tog den smällen idag istället! KUL! Ni kan ju bara tänka er hur toppenkul min arbetsdag har varit! Vill helst dra täcket över huvudet och sova tills det blir ljust igen! Men icke! Jag får fortsätta må apa och ta mig i kragen, för ikväll är det både tvättid och träning! Lördagskvällen var så satans kul, och ja, jag är värd den här baksmällan! Var tillsammans med mina fina tjejer, åt god mat på Olearys, drack spygröna mojitos, lyssnade på bra musik, dansade robot och polka på den mysiga komattan och ställde många frågor! Besöket på Olearys var kul men den var hemma hos emina kvällen tog fart! Jag undrar dock var läkarspriten fanns undangömd? Nattpromenad till puls och alla undrade hur sazzyB blivit indier? "Du har ju mens i pannan" och malin ville så gärna gå ut! Utgång blev bortdömd då pulsen gick ner till noll i kylan, och stackars anna som hade armbanden på fel arm! "Jag tänker kyssa dig nu" och det gjorde hon! Kramar och hejdå av åby som drog till malmö och sedan in i värmen hos max! Klart man inte vill ha ett orginal när man beställt en frisco! Och sedan... En oslagbar promenad från toaletten fram till bordet där vi satt! Det gjorde min kväll! Den stunden var t.o.m snäppet bättre än max egna jordgubbsmilkshake!
BRA-kväll!     




off to work

Har precis slängt i mig lunch och gjort mig redo för jobbet! Är inte superpepp på att gå dit men vafan jag får trösta mig med att det är fredag och en kort arbetsdag! Efter jobbet ska jag springa en sväng på stan, måste hitta kläder tills imorgon! Imorgon är det partyparty med mina fina vänner! Ska bli så himla kul! Först mat på Olearys, sedan en sväng hem till Emina, hem till hennes läkarsprit och stora dansgolv (haha) och sedan utgång! Tur att det fick bli lite planer och nöjen den här helgen, annars hade jag legat hemma och gråtit floder över att timmy och tess åker till sälen utan oss! Hade sett fram emot den här resan så satans mycket, men tyvärr blev vi tvingade att hoppa av eftersom vi får den nya lägenheten på tisdag! Det är i och för sig inte fy skam det heller! Så på tisdag är det jag som kavlar jag upp ärmarna och slår släggan i väggen! Nej nu: Off to work!



jag känner en hund som gillar att vara på rymmen!

Oj vad jag är morgontrött och seg i starten idag! Tack och lov att det är fredag! Igår blev en dag fylld av stress från morgon till kväll och dagen kommer säkert att gå i samma tempo! Känner mig som en sån där docka som man skruvar igång bak på ryggen, jag går från 100% ena sekunden till att gå ner på 0% nästa! Simon måste undra vad det är för fel på mig när jag hela tiden växlar mellan att skratta och grina, skutta omkring och ligga död på soffan! Haft en dålig vecka och känt mig trött och skakig i kroppen, som om influensan är på G! Så är förmodligen inte fallet utan det är säkert kroppen som börjat säga ifrån... Igen! Dags att knapra ännu fler piller? Nej, jag behöver dunderhonung! Igår kände jag mig som Mike Tyson och Paolo Roberto i en och samma kropp! Järven gav mig en rejäl knock på näsan, men jag stod emot för jag är så jävla stark och tuff! Eller hur var det nu? Det känns som att näsan blivit överkörd av ett tåg idag! Och det hjälper inte att jag har en finne stor som en ärta pulserande precis under nästippen! Funderar på att ringa och väcka frida på hennes lediga dag, men man vill ju inte starta ett krig...? Skriver min viktiga fråga här istället, så det som snart står inom parentes får endast läsas av frida, förstått? Frågan lyder... Sluta läsa!
(Är du frisk än fru Rapp?)





grattis mamma

Hej hej hallå! Sitter och äter lunch klockan tio en torsdagsförmiddag, smakar underligt! Idag är det crew-dag och det hoppas jag att ingen har glömt!! Idag fyller även världens bästa mamma år! Ringde och sjöng för henne imorse men glömde att hurra! Borde kanske ringa upp och göra det nu! Bara skrika ut fyra hurra och sedan lägga på luren! Mmm kanske! Jag är lite småledsen över att vi inte hinner ses på hennes födelsedag! Men men, sånt är livet! Nu är det god tid för mig att börja stressa lite! Måste hinna ner till cykelhandlarn eftersom att min pärla återigen gått sönder, vara klar där innan klockan 11, på plats för ett möte halv 12 och sedan redo på jobbet klockan ett! Och innan dess måste jag hinna packa träningsväskan! Säger som Gunde: SKYNDA SKYNDA SKYNDA! ♥


DU ÄR BÄST!

------------------------------------

Hejhejhejhej! Satt precis och glodde på Oprah, handlade om människor med flera personligheter! Nittiotvå personligheter i samma kropp, tjena! Undrar om man själv lider av samma syndrom? Emma är här, vi har precis ätit lunch och ska snart göra oss goda smoothies till efterrätt! Men nu lider vi av matkoma och ligger helt döda på soffan! Snart måste vi sätta igång och plugga... Vore ju vettigt o få nånting gjort! Pusss...

Hoppla busschaffören!

Är på väg till Lindesberg för match! Suttit i bussen i två timmar nu och börjar få träsmak i rumpan! Har Frida i sätet bredvid, tur det! Hon underhåller mig med 102 saker man kan göra i en buss samt berättar mysiga historier om bajs på fyllan! Gillar! Match om två timmar nu, är kanske dags att börja tagga!? Tror jag ska ta mod till mig och fråga Frida om hon vill bjuda mig på ytterligare en brownie, vore gott! Äsch.. Jag ska be henne läsa det här inlägget istället så jag slipper fråga själv! Har jag tur ligger det snart en brownie i mitt knä! Då ska jag le stort!! Så stort att det får plats 12 sugrör i munnen! I fredags hade jag en supertrevlig kväll! Firade Simon i goda vänners sällskap! Åt gott på durken och kvällen slutade med en spontan-utgång till Hugos! Eller nä, falskt! Kvällen slutade faktiskt med Bruce och söderslaget porslin i vardagsrummet! Bra gjort Jönsson!

Så det så!!!

Sitter i en buss! Puss!

torsdag

HALLÅ! Nyvaken och slänger i mig frukost! Har blivit inringd att jobba, dock bara i några få timmar idag, men ändå jobb. Money is king! Insåg precis att det är sviiiiinkallt ute och längtar inte direkt efter att ge mig ut i kylan! Men men.. Vad gör man? Nu måste jag klunka i mig sista teet och rusa! Pussssssss...

svullna fötter, födelsedagar och annat kul

Hejhopp! Efter en tvåtimmars körlektion kan jag konstatera att min stukade fot inte mår sådär jättebra! Allt som heter "träning ikväll" är bara att glömma! Rätt komiskt ändå att man lyckas vricka bägge fötterna inom loppet av två dagar, jo det är sant! Funderar på att skaffa mig en rullstol och flyga fram på den i några månader, vore fan coolt! Idag fyller världens finaste pojkvän år (simon jönsson, för er som inte förstod)! Tjugo-jävla-sex år! Nu är det avslöjat. Jag är tillsammans med en gubbe! En alldeles förträffligt bra gubbe! Han är fanimej helt underbar!! Imorse fick han frukost och paket på sängen, för det var han värd! Och ikväll fortsätter firandet med mer paket och något gott att äta! Nu ska jag plugga lite teori och sedan städa lägenheten! Det är ett glamouröst liv jag lever! Japp japp. Har ett s-j-u-k-t partysug som växer inom mig, väntar därför ivrigt på lördag den 29e! Då är det efterlängtad lagfest med de allra bästa! Det kommer bli BRA! Och hör och häpna nu: även moe och mao har hittat hem till Sverige tills dess!! Det ger en ännu större anledning att längta dit! Det var FÖR länge sedan vi skålade, drack och vaknade med svaga minnen! ♥ 


Grattis älskling!!

fina rosa

Hej hopp! Gårdagen bjöd på ett hårt träningspass och det känns i kroppen idag vill jag lova! Vrickad vänsterfot, två svullna och stela fingrar och en lagom skön rump(?)kaka! Det kallar jag handboll när den är som bäst! Idag är vi på't igen, med både löpning ute och kontringar i hall! Innan dess ska jag hinna med en hel del! Har i och för sig redan hunnit bocka av körlektion och tvättstuga nu på morgonen! Nu är det mat-shopping, matlagning och stadsrunda som gäller! För övrigt ser jag verkligen fram emot att frida ska fixa S.C t-shirts åt oss två, blåa och vita. Tror det är bra att känna in materialet innan det blir sommar! Och på tal om kläder... Sitter just nu och myser i min fina rosa (hjärta, kärlek, som Romeo älskar Julia och som jag älskar dig!!!111!!) Jeffe, har du på dig din vita piké? Haha.




måndag

Godmorgon! Har dragit mig kvar i sängen hela morgonen. Tyckt synd om mig själv och försökt sova bort smärtan i mage och rygg! Det är ondska. Fysatan. Den här sortens värk kan förstöra en hel dag! Sitter och äter frukost nu i alla fall. Unnar mig blåbärspaj och jordgubbs-te, en godare frukost får man efterlysa! Ska väl snart ta mig i kragen och börja bocka av punkterna på min att-göra-lista! Men först ska jag ut och promenera, har hört att det ska hjälpa mot smärtan!


Söndag

Igår var vi hemma hos stoffe och anna, vi hade en supermysig kväll. Vi åt god mat, drack gott vin och spelade kinnect sports! Så J.Ä.V.L.A kul spel! Det ska lätt införskaffas! Kom inte hem förns vid tvåtiden, så idag blev en riktig slappdag med ordentlig sovmorgon, "bakis-frukost" och deg i soffan! Men tog mig faktiskt i kragen och tog mig ut ur lägenheten för några timmar. Promenerade bort till sporthallen och spanade in lillebror när de spelade match, tog mig till affären och handlade lite nödvändigheter och hade en mysig fika med mamma! Nu har jag till och med fått simon att röra på fläsket, och vips så var hemmet rent och snyggt igen! Nu ska jag göra klart den sista biten av maten, fish&chips. Hälsosamt? Nej, men gott! Har även påbörjat nedräkningen, när klockan slår 20.00 börjar äntligen en ny säsong av Solsidan! Som jag har längtat!! Och efter det blir det filmmys och blåbärspaj. Bra söndag.


lördag var det

Godkväll. Gårdagen och dagen har spenderats med jobb i himelstalundshallen. Har stått ute i kylan och visiterat fulla norrmän, himla kul! Fick smita iväg tidigare ikväll, så jag slapp stå en timme extra och frysa. Nu ska simon och jag hem till stoffe och anna. De ska bjuda på middag! Puss....

torsdag förmiddag

Min mobil har gått varm hela morgonen, det ena samtalet efter det andra. Bl.a. ringde körskolan och avbokade min lektion idag, pga av punktering. Trodde på riktigt att hon ville att jag skulle komma ner och lära mig att byta däck på bilen. Jösses, det vore en rolig syn! Vid lunch har vi dejt med Laila på hth, och idag ska förmodligen hela rubbet beställas. Vi fick en prissumma nerskrivet på papper igår. Svart på vitt. Jag fick ont i magen. Vet ni hur dyrt det är med ett nytt kök? Jag spyr litegrann. Enbart vitvaror går på nära femtiotusen. Som sagt: Jag spyr lite. Däremot kan jag knappt bärga mig tills min fina köks-ö är uppmonterad och allt är på plats! Det kommer bli så fint! Åh vad jag längtar! Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig redo att möta dagen! En långpromenad som uppladdning inför matchen skulle sitta på sin plats, så det måste jag hinna med! Hejs ♥ 



Godmorgon och Godnatt igen

Godmorgon lovers. Sitter tillbakalutad i sängen med en varm kopp vaniljte vinglandes på magen! Har precis ätit frukost och suttit och umgåtts med Simon. Han sprang just iväg till jobbet, känns skönt att vi hann sitta och prata en stund nu eftersom att han ska jobba över Ikväll igen, för tredje dagen i rad... Och ikväll ses vi inte förns efter våran match är slut! Matchdag idag, ska bli satans kul! Spelar i himpahallen på det nylagda vm-golvet. Mer om det sen. För nu ska jag mysa ner mig under täcket igen och sova en extra timme! Puss och godnatt?

vad vore jag utan dina andetag?

Goddag. Haft turen att vara ledig idag, igen. Hunnit med en kort sovmorgon och lunchade "precis" med min snygga karl, det kallar jag lycka i all sin enkelhet. Tror jag känner mig redo för att ta tag i helvetesstöket till lägenhet nu. Julen ska bort. Det blir att pyssla med det i några timmar innan jag kryper ner i soffan för en myskväll framför tvn. ♥


Jag kan inte ens gå
Utan din luft i mina lungor
Jag kan inte ens stå
När du inte ser på
Och färglös som en tår blir jag
Utan dina andetag



tisdag kväll

Fick röra på fläsket idag. Äntligen. Skönt att få upp pulsen och springa av sig i benen. Jobbigt som tusan, känns i kroppen nu vill jag lova. Är så trött att jag inte ens tagit mig in i duschen än. Mysigt. Det var verkligen välbehövligt att träffa mina tjejer ikväll. Har ju fan saknat de när jag legat hemma och snorat, de är ju för satan min andra familj! Familj. Familj. Dagen har spenderats med mamma och hundarna. Behövde min dos av de idag. Behövde en stor dos av mamma och behövde tre keliga hundar i famnen. Lycka! Det är ren och skär lycka. Man kan väl säga att jag lärt mig att inse vilka som betyder något här i livet... Eller hur var det nu? Nej ni... Cornelis på tv, ruggigt bra. Nu ska jag snart kasta mig i duschen, slänga mig i sängen och låta huvudet sjunka ner i kudden. Sov gott ♥    

Hon dansar och blundar
så nära intill
Hon följer i dansen
precis vart han vill.
Han för och hon följer
lätt som en vind


Zzzzzznooze

Min klocka ringer inte förns om en timme!! Jag älskar att ligga kvar i sängen när resten av världen där utanför är vaken!

måndag eftermiddag

GAAH vad duktig jag varit idag. Såååå skönt att ha det avklarat. Är glad och nöjd. Nu är jag helt slut i huvudet och kroppen, men fuck det var det värt! Blir ingen träning för mig idag heller, känns inte värt att chansa när jag fortfarande låter som Darth Vader. Jag ska istället krypa ner i sängen och titta på film, målet är att somna tidigt ikväll, tror knappast det kommer vara några problem. Men innan dess måste det lagas mat. Tänkte prova ett recept på en fisksoppa med saffran. Wish me luck. ♥

livet har sina goda stunder - crew!

Nu har jag mått dåligt i snart en vecka. Nu får det vara nog! Tacka vet jag tröstmat och film. Idag funderar jag skarpt på att gå klädd i CREW-tishan, trots att det inte är torsdag, enbart för att få känna mig lite uppklädd. Vore en riktig självförtroende-boost för stunden. Och det är väl ett giltigt skäl för att få bära märket på bröstet?
Dricker te ur kaffekopp, snyter mig i servetter och förundras över vad människan skriver på sin blogg... Det är sårande. Trodde fortfarande bättre om dig än så.
Ljusglimtar. Underbara Priscilla har blivit mamma till den sötaste flicka jag skådat och tjejerna tog hem ytterligare två viktiga poäng igår! ♥


I huvudet

JAG MÅR APA!! Har blivit så extremt jävla förkyld!! Tung i huvudet, bråkig hals och en snortäppt näsa!! Jag skyller allt på Patrik och hans galna träningspass i tisdags!! Att pulsa intervaller i knähög snö var fanimej tufft, och igår och idag har jag mått därefter!! Jag hatar att känna mig sjuk! Har inte tid att vara sängliggandes! Idag måste Simon och jag leta efter kakel till nya köket! Kakel och golv. Och tapeter och färg. Och matbord och stolar. Soffa och soffbord. Helvete vad vi har att göra!! Känner mig stressad över nya lägenheten. Stressad men samtidigt spänd och förväntansfull. Kan knappt bärga mig till februari, då sätter allt igång!! Happiness. Och tjejer... I mars/april är det jag som bjuder in till inflyttningsfest!!!

cozy bathrobe

Jag har tagit mig upp från sängen till liggläge i soffan! Myser i min gosiga morgonrock jag fick av karln i julklapp, har inga planer på att göra något annat heller. Lediga dagar är sköna. Har inga måsten idag förns klockan 18.00, då är det fettförbränning som står på schemat.




Det är så jag säger det.

Hej efter hundra år!! Jag ligger fortfarande kvar i sängen, kl är fan halv 11!! Anledningen? Jag kan inte resa mig upp! Träningsvärk är en rolig grej! Läste precis Fridas blogg-inlägg om min allergiska reaktion igår och om Jeffe som fanns där men som inte var där, och om det där satans myntet som inte vill ramla ur pannan!! Att spela handboll är kul! Det är lite som att bli lämnad på dagis med folk man tycker om! Där har man chansen att leka av sig lite innan det är tid för läggdags! Som dagis, fast istället för att hoppa bland kuddar och leka med bilar, pulsar vi i snö och kör styrkepass! Att vara med er är kul! Jag känner mig lite som den där killen som spenderar kvällen hos Katrin och Samuel när hans föräldrar är på restaurangen! Upprymd, glad. För vem har inte kul när det är Simpsons på tv?

RSS 2.0