fångat på bild

Det går inte att skriva ett meterlångt inlägg om veckan som gått lovisa, det går inte! Det får bli en sammanfattning i bilder istället - Tema: trevliga stunder!


Myskväll med världens i särklass bästa bröder.


Middag hos T&T med foffa, Elisa och den söta lilla hunden Ester!


Lovebirds


T&T på ett strömlöst munken!

20110724-154409.jpg
Tapas-kväll med Johanna och Cricka med en dunder och brak-middag som jag och johanna styrde ihop!





Grill, Rosé och grogg med med my love, chricka och jocke


Grillmästarna



...

Mina tankar går till Norge. Helvetet på Utøya och alla förlorade liv. Det finns inte ord för hur hemsk situationen är, och det är inte klokt vilken sjuk värld vi lever i! Fy fan ♥

hela livet var ett disco

Det känns som hela sverige har semester utom jag. Sitter ensam i lägenheten ikväll igen. Fan så surt. Har laddat hem en film som säkert är värdelös men något måste man ju fördriva tiden med en onsdagskväll som denna. Fram till nu har jag lekt med bilder. Bilder på mig själv. Tagna av mig själv. Redigerade av mig själv. Ja, det gäller att vara uppfinningsrik när tristessen smyger sig på. Imorgon ska jag i alla fall ut och leva lite. Veronica maggio är i staden och jag ska dit. Gratiskonsert. Tokgillar. Tänker köpa mig en lyftkran och ett par elefantöron om det så krävs för att få se och höra henne live igen! Jag har en svag känsla av att jag inte kommer vara ensam där, i lilla norrköping där gratis är gott.


såja

Svettig och rödflammig, nyss hemkommen efter en löprunda. Nöjd tjej som fick med sig karln sin! Men aj min fot... Måste kolla upp den snart igen! Svullen och värkande sedan februari, inte ok. Nu är jag skönt trött i benen efter både jobb och träning. Ikväll blir det lugna puckar. Lite mat, lite filmmys och sedan sova. Fint.


besatt och betagen

Godkväll. Sitter här i soffan med myskläderna på och ett stort hårrufs som heter duga. Tekoppen står placerad perfekt, alldeles inom räckhåll och gäsparna och mr blund börjar sakta med säkert smyga sig på. Borde verkligen sova nu men jag hatar att gå och lägga mig ensam. Hatar känslan av tomhet. Vill ha en hand att krama om och ett bröst att vila mot. Sitter kanske kvar här i soffan och lyssnar på musik tills han kommer hem igen. Mitt hjärta. Dock är musiken min stora kärlek ikväll. Vackra svenska stämmor. Simon borde vara svartsjuk, riktigt jävla svartsjuk, eftersom jag sitter i vardagsrummet med tända ljus och sjunger kärleksduetter med mina hemliga pojkvänner håkan, jens, anders och oscar mfl. Ja, min pojkvänslista är lång. Det är mycket möjligt (högst troligt) att jag går i säng med min älskare mr spotify ikväll. Låt det ryka av ilska ur simons öron, han får fan i mej skylla sig själv! Han borde förstått att det skulle hända för eller senare, det fanns så många tecken! Redan till allsång på skansen började jag öva upp stämbanden med måns. Och när man sedan blir lämnad ensam hemma med ett gäng rockstars omkring sig som sjunger förföriska kärleksballader kan man ju inte göra annat än att falla. Förlåt jönsson.     


Måndagtankar

Första arbetsdagen efter en skön och avslappnande vecka i Jämtland! Står utomhus i piskade regn i blöta Norrköping och väntar på någon snäll själ som vill komma och öppna dörren! Första dagen utan nyckel är ingen höjdare! Hade gärna bytt ut det här mot en lång sovmorgon! Speciellt med tanke på att Jönsson tvingade mig uppe till midnatt igår, långfilm på tv och en sällskapssjuk karl med semester - Bra kombo! I eftermiddag ska jag nog ner på stan en sväng och inhandla oss en kaffemaskin! Ingen dum idé alls. Tror det kan bli helt fantastiskt bra nu till sommaren då klockan ringer innan sex dagligen! Ska börja varje morgon med en lyxkaffe och sedan rullar nog allting på av bara farten! Fan vad jag blev kaffesugen nu, och törstig. Ska ställa mig mitt i ösregnet, gapa stort, sträcka ut tungan och fånga vattendroppar i munnen precis som man gjorde när man var liten! Vore nästan värt allas stirrande blickar. ELLER så väntar jag helt enkelt tills jag är inomhus och har tillgång till en vattenkran...? Tåls att tänka på.

Ups and Downs

Hej kompisar. Vill egentligen bara tala om att jag försvinner bort ett tag. Bort från Norrköping. Bort från stan. Bort från allt som heter internet och kommunikation! Sitter i bilen på E4an påväg uppåt i landet! Ska bli skönt att andas lite frisk luft, förhoppningsvis få sola lite och bada i den lilla sjön vid huset. Använda metspöt, åka fyrhjuling, bada bastu, dricka öl och bara vara lite ledig! I Jämtland ska jag andas. Bara koncentrera mig på att andas! Kunde inte valt en bättre dag att åka hemifrån. Känner mig arg och besviken på mig själv och hemma hade känslan bara förvärrats! Nu sitter jag istället i baksätet på en tystgående bil, tittar ut genom fönstret på alla vägar och all skog vi passerar och tänker. Det är skönt att bara sitta och tänka i ensamhet ibland. Däremot måste jag sluta tänka att "tänk om", den tanken förstör så mycket för mig. Den tanken gör mig enbart svag. Tvåtusenelva har på många sätt inte varit mitt år, mycket har hänt och mycket har gjort mig ledsen och sårbar - men trots det fortsätter jag intala mig att det som inte dödar mig gör mig starkare och att efter regn kommer solsken, för tror man inte att på det blir bättre blir det omöjligt att älska livet. Och livet är något jag verkligen älskar! Alla fina bitar som gör mitt livspussel så fantastiskt jävla bra, trots allt. Jag har lyckan att ha den finaste pojken på jorden vid min sida, sanna helt osannolikt bra vänner, en kärleksfull familj, underbara arbetskollegor, kick ass-bra lagkamrater och de grymma människor (i form av svärsystrar och svärfarföräldrar) jag får träffa nu i helgen. Fina fina människor. Är så oerhört tacksam över att ni finns!! Jag är en lyckligt lottad tjej, jag måste bara rensa bort alla hjärnspöken och alla negativa tankar ur mitt huvud! Tvåtusenelva kommer att vara året jag lyckades övervinna mina dalar och motgångar. Punkt. Och med er vid min sida vet jag att jag kommer klara mig fint. Med Bruce Springsteen ur högtalarna, rullandes fram på vägarna och jävligt sentimental säger jag hejdå för ett tag!!

i'm addicted i suppose

Grym kväll med brudarna igår! Lugn kväll blev utbytt mot en... två... tre vinare och sedan redbull vodka, rödvin/cola och baileysshots. Man tager vad man haver. Trashdans, Quasimodo, Svensktoppen, passion for fashion och världens sämsta kortspel som fick mig att halsa ett glas rosé. Bra kväll. Grym kväll.  


DUmma blondin

Note to self: Spara inte räkskal i soptunnan i över två dagar. Ta inte hand om inte illaluktande soppåse när du är bakis och illamående. Dumma blondin.


ooooskar det åskar!!

Hade en helvetesdag igår, TACK och lov för mina fina tjejer som räddade kvällen (mer om det senare)! Jobbade i en tok-varm butik i tryckande värme med noll luftkonditionering, den är fin är den! Varmt, svettigt och fint. I samma sekund som jag slutade och satt mig på cykeln började det regna. Ösregna. Tunga stora droppar i miljontals. Solen som jag sett skina hela dagen såg man inte en skymt av. När jag kom hem var jag genomsur, fanns inte en torr fläck någonstans. Blöt, sur och hungrig ställde jag in min efterlängtade matlåda (som jag självklart lyckats glömma hemma!) i mikron, OCH vad händer då? Strömavbrott. Turen var verkligen på min sida igår. Tar fram kameran, för självklart behöver man bildbevis i sådana lägen. Knäpper av en bild för att visa exakt hur nöjd jag är med livet i just den sekunden. Tycker inte att bilden riktigt förmedlar känslan jag vill åt - så jag beslutar mig för att knäppa av ytterligare en bild - OCH det är nu jag kommer till den del av historien jag egentligen vill berätta!! I samma sekund som jag gör min kolla-på-mig-jag-är-blöt-men-glad-ändå-pose och knäpper av blixten börjar det att blixtra, på riktigt. Ett stort ljussken och ett jävla brak inom loppet av en halv sekund. Åskvädret var precis ovanför mitt huvud! Jag blir självklart livrädd (jag menar, det är blött, mörkt, kallt och otäckt, och jag är ensam hemma) och utbrister "Åh FY FAN" samtidigt som jag hoppar bakåt i rena chocken! Det roliga med berättelsen är att kameran fångar allt på bild. Min reaktion och mina skrämda ögon! Och det roligaste av allt är att jag är så pass bakis och dum i huvudet så att jag delar med mig av bilden. Så varsågoda!


Lördag

Lördag. Sara våldtog mig med ciggaretter, min rosa kavaj fick smaka på sprit och Ledin spelas som bäst ute på ballen!!

Friday freitag fredag

Godkväll, här ligger jag naken i sängen! Yes baby you heard me!! Nej usch, det var inte sanningen(!!) men vilken jävla värme!! Lägenheten är allt annat än sval nu trots (låt se nu: 1,2,3,4) fyra fönster och två balkongdörrar öppna! Hade inte tackat nej till en helkväll ute i det sköna men istället ligger jag här varm och svettig (men fortfarande jävligt snygg OCH i riktigt sexiga underkläder (ha ha right!!!) (Simon är inte hemma så jag passar på att påminna honom om min nästan ogripbara snygghet nu när han är iväg, ifall han skulle glömma!)(förresten borde det vara omöjligt att skriva såhär många parenteser i ett och samma parentesinnehåll, men det är fredag och det gör allting möjligt antar jag!!) )! Anledningen till varför jag redan gått och lagt mig är för att klockan ringer vid sex imorgon bitti och arbete väntar, SÅ... Efter ett helt onödigt inlägg säger jag nu godnatt! Godnatt mina fina!!

RSS 2.0