lördag


Väntar på att min karl ska hitta hem från jönköping. Under tiden lyssnar jag på musik, dricker rosé och lagar mat! Inget snack om att jag är en sån som kan göra flera saker samtidigt! Strax kommer Linnea hem hit och hjälper mig med matlagningen! Ikväll blir det lördagsmiddag tillsammans med syskonen Jönsson följt av obligatorisk fotboll! Trevligt trevligt. Lördag - I love you!

baby baby baby

Yes... Den här tjejen har shoppat loss! Det där med att tänka spara istället för slösa gick väl sådär! Men jag kom ändå billigt undan med tanke på vad som inhandlades! Och så handlade jag flera saker med 75%, 40% och 30% rabatt... Så på sätt och vis kan man ju säga att jag tjänade pengar...? Eller hur. Har precis ätit kvällsmat och sitter nu framför tvn med ett glas rött som sällskap! Åt rester en fredagkväll. Kul. Men hellre det än att ställa mig ensam och laga mat till enbart mig själv. Nej usch. Imorgon blir det arbete 07.00 - 14.30, så det får bli läggdags tidigt för min del! Längtar otroligt mycket till imorgon för då kommer han äntligen hem! Min älskling. Som jag har saknat honom! ♥

fredag idag

Goddag kamrater! Har varit vaken sedan ottan och hunnit fått mycket gjort! Nu åker bror, mor och jag en sväng till ikea! Håller tummarna för att jag hittar vad jag söker! Eftersom jag själv alltid blir besviken när mina vänner struntar i att lägga upp bilder i sina inlägg (jag räknar forni och kling till mina vänner där också) tänkte jag vara schysst och dela med mig av en bild på mig och mitt vackra leende! Lägg märke till att jag inte vet var jag ska placera händerna - det blev en "titta-på-mig-jag-är-kissnödig-med-ler-ändå-pose"! Todeloo!


godnatt


Nej. Nu ger jag upp för ikväll! Godnatt mina vänner!

mmhmm...

Har FÖR många planer på hur vårat fortfarande orörda rum ska formas! Inte så kul med enbart ett matbord + stolar ståendes. Har väggar att sätta liv och färg på och utrymmen att fylla ut. Har hundra idéer och känner mig fylld av inspiration. Synd att allt kostar pengar! Tänkte försöka mig på en nödlösning - en utflykt till ikea utan att slösa! Behöver ett stort lycka till! Avresa planerad imorgon. Fredag. Det innebär att jag legat i hårt idag och öst undan arbete! Tänker fortsätta ösa i några timmar till. Blev alltså ingen träning för mig ikväll heller. Kanske lika bra ändå, med tanke på att jag mått pekka hela veckan! Hur som haver: Dont hate on me girls!


det blev torsdag efter en orolig natt

Äter en väldigt sen frukost med tanke på att jag varit vaken sedan klockan sju! Toppar det med lite kladdkaka till efterrätt och sedan färskpressad apelsinjucie. Mumma. Är trött som satan och hoppas pigga på mig med en rejäl sockerkick. Inte som att ha en snusprilla fullspäckad med gift under läppen, men ändå! Igår blev det alldeles för sent för mig! Spontan-inbjöd jennipher och sara för att få lite sällskap i mitt tomma hus! Vi lagade mat, drack lite rosé, pratade strunt och såg på film. Uppskattade singellivet helt enkelt - fram tills dess att jag blev lämnad ensam igen!! Vid tolvslaget åkte mina fina flickor ifrån mig - efter att ha tvingat mig se en jävla skräckfilm! FY FAN ta er! Jag hatar skräck och framförallt när jag måste sova ensam i mörkret efteråt. Jennipher lurade i mig och sara att filmen vi skulle se "inte alls var särskilt otäck"! Tack för den! "The Orphan" heter filmen för er som är nyfikna och känner för att ligga klarvakna och på helspänn en hel natt!



Nu på morgonen har jag haft Laila på HTH på besök! Hon ville så gärna komma förbi och dokumentera och ta bilder på köket hon hjälpt oss så mycket med! Så jäkla härlig och trevlig tjej! Nu ska hon hjälpa oss och ordna med de sista pusselbitarna, och så kom hon med en massa hjälpsamma tips och idéer! Inte nog med det så hade hon en fin present med sig också - en vinkaraff från Reijmyre glasbruk! Det är en bra torsdagsmorgon det här!

såja!


Det blir bättre. Myser med min nya bästis!
En box rosé, ett par sandaler och en klänning rikare! Woop woop.

okej... nu kör vi! Jag säger kööör ba!

Det finns tre saker jag ogillar med min karl just nu! 1: Han har lämnat mig ensam i vår stora, kalla och otäcka lägenhet och kommer inte hem förns på lördag kväll! Hatar detta eftersom att jag är så extremt otursdrabbad och så sent som igår satt i halsen och höll på att dö - i ensamhet! 2: Han har utan att ens förvarna mig tagit med sig vår gemensamma tandborste och tandkräm (Och nej, det är inte så äckligt som det låter - vi använder ett varsitt huvud!) och i och med det går jag omkring här hemma med illaluktande andedräkt och törs absolut inte gå ner till affären för att köpa nytt! Och inte nog med det så gjorde jag upptäckten sent igår kväll - med rödlöksandedräkt! Tack för den! 3: Han (egentligen ska det stå vi här - men det är honom jag är sur på så... Just go with it!) har druckit upp min flaska rosé, så nu har jag inte en droppe att bli sådär härligt vardagsfull på! Och jag som hade planer på en onsdagsfylla...!

Annars då. Min helg blev inte som planerad men extremt jävla bra ändå! Restaurang och hotell i Stockholm blev utbytt mot roséfylla på balkongen, fläskfilé på Grand och goda drinkar på manésa! Min Jönsson, Chricka, Martin och jag bildade ett bra team! En riktig bakislördag var vi värda. Tre filmer på rad, fet mat och godis. Våran dekisdag blev nästan fulländad, knöt dock aldrig ihop paketet! Istället tog vi oss i kragen och gick ut och åt på Oliver Twist. Efter ett glas rött delade vi på oss. Bra val. Hade en kanonkväll med Anna på en mysig innergård mitt i stan. Supergod partybål och plocktallrik, tipspromenad och en fascinerande fontän! Hamnade på Trädgårn med hela ligan och hundra andra. Efter ett obligatoriskt McDonaldsbesök hamnade Simon och jag hemma hos Karlsson för gitarrsträngar och skönsång. Vandrade hem till vacker fågelsång och soluppgång! På söndagen invigde vi Stoffe och Annas nybyggda altan! Gott grillat på solsidan. Härlig helg!

Idag är det onsdag. Jag mår sådär! Min kropp värker och jag är ful. Har haft halsont sedan i torsdags och kan väl konstatera att min helg inte var det bästa valet för hälsans skull! Idag ska jag, förutom att sitta framför datorn och råplugga, en sväng förbi stan och leta efter ett par söta sandaler. Ikväll kommer några av mina fina vänner hit för lite mat och filmmys! Simon: Du kan vara lugn - jag klarar mig!


det luktar surt regn, bajs och sommar.

Okej. Eftersom att jag känner agg från både det ena och andra hållet är det väl kanske på tiden att jag uppdaterar? Ställde t.o.m. klockan på kvart i sju idag för att hinna med detta innan jobbet, det ni! Nu kör vi. Jag lever. Turkiet var helt jävla fantastiskt. Lata dagar i solen, god mat och och i perfekt sällskap! Önskar självklart att vi hade kunnat stanna kvar längre än vad vi gjorde! Fast vem gör inte det? Efter en hemsk flygresa hem (den var fan katastrofal och jag är numera flygrädd), är vi tillbaks i verkligheten igen med jobb, träning, vardagssysslor och allt vad det innebär! Mina dagar flyter ihop och livet är tillbaks till det normala! Inget jag ogillar. Tvärtom faktiskt. Det är sådant som får en att uppskatta det lilla i livet. Som en mysig onsdagskväll tillsammans med honom man älskar, eller en fikaeftermiddag med de där tjejerna som är såå underbara, eller en kväll på munken då man stöter ihop med en fin vän, eller som de gånger man lyckas överbevisa sig själv med att man klarar mer än vad man någonsin trodde var möjligt. Helt ärligt - vardagen luktar rätt mycket bajs. Det är alltid lite för stökigt i lägenheten, det finns sopor man borde ha slängt redan igår, det finns en tvättkorg som på något sätt alltid lyckas svämma över, du har för lite mat i kylskåpet, för mycket att styra i och en träningsvärk som aldrig vill försvinna. Turligt nog väger ändå faktumet att mina vänner är fantastiska, att det snart är fredag och att jag ska till Stockholm och njuta av livet i helgen, upp all bajslukt i världen!


RSS 2.0