Viva la France

Godmorgon kamrater!! Livet i Frankrike är underbart!! Har redan hunnit med massor av roligheter, ätit god mat och provat flera nya viner!! Igår var vi på en vingård i medoc och blev guidade runt av en härlig kvinna, otroligt intressant och kul!! Skriver mer om allt när jag kommit hem, har redan hunnit ta miljoner med bilder!! Nu ska Johanna och jag, efter en lång god frukost, åka in till Bordeaux och spana in stadslivet - hoppas kunna hitta några snygga klädesplagg också!!

Godmorgon!! Just nu sitter Chricka, Johann...

img_0468 (MMS)

Godmorgon!! Just nu sitter Chricka, Johanna, Simon och jag på flyget som snart bär av till Frankrike!! Det ska bli underbart skönt!! Farväl sverige - bonjour Bordeaux!!


Min lilla ängel




Vår älskade ängel lämnade oss igår.
Alldeles för tidigt,
alldeles för ung.
Hon finns inte mer.
Några djupa snarkande andetag
och sedan tyst.
Helt stilla.
Själsfrid.
Min underbara hund.
Min älskade Ängla
Jag saknar dig


Bläääää

Sitter på jobbet, dricker snabbkaffe och snörvlar i takt med klunkarna! Kan inte förstå vad jag gjort för att göra mig förtjänt av denna hemska förkylning!! Snor, hosta och förstörda hals - dra åt helvete!!!

stackars flicka

Godkväll! Den här tjejen har nyinköpta kläder, nya converse, en mättad mage och snart nymålade naglar! Jag förstår om ni blir avundsjuka nu och tänker "wow, fan den där tjejen har verkligen allt" eller "åååh jag önskar att jag var lite mer som hon", och jag förstår er!! Det ÄR svårt att mäta sig med mig! Men lugn kamrater... Här bjuder jag på tre saker jag inte kan göra:

1.

Vissla. Jag kan inte vissla, vad hände där?

2.

Räcka ut tungan! Jag kan ha världens mest otillräckliga och förlamade tunga.

3.
Knäppa fingrar! Hur svårt ska det vara egentligen!?

Helt seriöst, jag börjar tro att jag fick ligga orörd i en spjälsäng tills jag var typ 10 år! Mina föräldrar har ju inte lärt mig något vettigt!!

anything-can-happend-thursday

Lite småsjuk tjej sitter sminkad för första gången på fem dagar och känner sig lite lagom snygg! Konstigt det där med smink, vad det kan pigga upp! Det enda som drar ner mig på snygghets-skalan idag skulle vara var-prickarna och det klarröda djupt där nere i min hals! Fresh. Så himla tråkigt att missa en veckas träning pga halsont - jag som blivit så sugen på träning och handboll! Istället för träning sitter jag skönt tillbakalutad i soffan och kollar på The big bang theory! Jag gör som grabbarna i den serien och kör på en "anything-can-happend-thursday", jag skakar om min vardag, bryter alla mönster och lagar (hör och häpna nu!!!) tacos till kvällsmat! Chockerande, jag vet... Det är ju inte ens fredag idag!


fredagen i bilder!!


Linneas möhippa!!

Var som sagt iväg på äventyr i helgen! i lördags morse tog jag tåget upp till Stockholm för att vara med och överraska Linnea på hennes möhippa! Det blev en helt underbar dag fylld med både simhopp, bubbel och pole-dancing! Idag kan jag konstatera att nöje är farligt för hälsan! Har vansinnigt ont i halsen och kan inte avgöra om det har att göra med att jag gick tunnklädd i snökaos, hoppade och badade i en kall bassäng, hade dyngsura converse under flera timmar eller för att jag drack ofantliga mängder med alkohol!! Kan ju faktiskt vara så att alla delar gjorde sitt? Ja ja, nu sitter jag här och tycker synd om mig själv men kan inte kringgå det faktum att det ändå var värt det! Och lägg till att temat under dagen var rosa: SÅ värt det!


Godmorgon!! Sitter på tåget nu på väg på n...

img_5070 (MMS)

Godmorgon!! Sitter på tåget nu på väg på nya äventyr!! Har en mycket spännande dag framför mig!! Hört ryktas om snöstorm dit jag ska och här sitter jag klädd i tunna chinos och skinnjacka. Fail. Och desto mer tunnklädd kommer jag att vara senare idag!!  Igår kväll var vi bjudna på middag hem till Chricka och Johanna! Det bjöds på gudomligt god baconlindad kyckling och en smaskig cheesecake till efterrätt!!  Dumt att sitta och skriva om mat samtidigt som magen skriker, satan vad jag är hungrig!! Trevlig lördag mina fina!!


Hallå där!! Sitter på jobbet och är proppm...

img_7465 (MMS)

Hallå där!! Sitter på jobbet och är proppmätt efter lunchen!! Frukost och lunch inom loppet av tre timmar är kanske inte det bästa, men nu slipper jag i alla fall oroa mig för att magen börjar kurra högljutt ute i butiken!! Efter jobbet idag bär det raka vägen iväg till mässhallen och ett två-timmarspass med tjejerna! Hoppas det blir riktigt svettigt, älskar att känna mig helt utslagen efter ett träningspass, då vet man att det gjort nytta!! Nej ni, nu ska jag ut till zoo't igen, kampanj-pris på converse får människor att slita och ryta som lejon!!


powerwalk och ansiktsmask

Godkväll mina vänner! Mina lediga dagar har sprungit iväg, imorgon är det jobb igen med start klockan åtta! Vi får in converse i butiken och då är det bäst att vara på plats tidigt och börja packa upp! Dock blir jag bjuden på frukost, så jag ska verkligen inte klaga för det är mer än vad jag fick imorse! För idag fick johanna upp mig ur sängen och med på en tidig powerwalk! En lång och skön promenad på 75 minuter fick bli uppstarten på min dag och nu avslutar jag den nedkrupen i min morgonrock, med en stelnande ansiktsmask applicerad och greys anatomy på tv!! Puss och godnatt!



godkväll

Ställde klockan imorse igen!! Löprunda två dagar i rad, herrejösses vad är det som händer? Är skönt trött i benen ikväll! Ligger nerbäddad i soffan nu och tittar på tv med simon! Njuter av att jag äntligen får gå på lite ledighet, två sköna dagar väntar! Har jobbat tio av de senaste elva dagarna så känner att jag förtjänar lite fritid! Eller fritid och fritid, dagarna kommer gå åt till att städa, tvätta och andra vardags-sysslor haha! Godkväll mina fina!


Svettig tummen-upp-pose i sport-bh, heeeelt naturligt haha!

GLAD PÅSK

Påskhelg och flera ton med god mat och godis - jag dör sakta med säkert matdöden! Igår kväll mådde jag riktigt illa vid tanken på allt jag lyckas stoppa i munnen. Lösviktsgodis, choklad, ostbågar, rödvin, cola och sedan all jävla påskmat! Illamående. Det resulterade i att jag ställde alarmet imorse, knöt på mig löparskorna och gav mig ut och sprang!! Och fy i helvete vad skönt det var! Jag ska börja ta en morgon-runda allt oftare! Har känt mig piggare på jobbet idag och faktiskt lyckats hålla mig ifrån allt godis som erbjudits enbart för att jag velat känna mig fortsatt sund!

Ikväll blir det påskfirande hemma hos mor och far, familjen samlad och buffébordet uppdukat, ska bli riktigt riktigt trevligt! Och så får jag mysa med mina två favoriter också!!


Hallonpaj

Sitter och väntar på att Jeffe ska hitta hit! Hon har lovat mig att vi ska baka! Och jag kan inte avgöra vad jag är mest sugen på! Chokladbollar, hallonpaj eller kladdkaka! Kanske allt. Jag tränade stenhårt i två timmar igår. Försäsongen har satt igång. Det innebär att jag numera har rätt till att äta sött, gott och mycket! Eller inte. Jo. Beach tolv, gå och dö!


MUMS

Fick inte utlopp för mitt godissug igår, så imorse tänkte jag - Nu jävlar!! Oboy. Ett glas kall oboy! Så vansinnigt gott. Himmelrike. Eldorado. Nirvana. Förlovat land. Orgasm.


NYSTART!!!

Nystart!! Nytt år, flera nyheter! Vi tar en sak i taget!
Ny
tränad, nyduschad, nyponröda kinder och onyttigt godissug!


Fem saker jag skulle vilja ha hellre än en påse lösviktsgodis just nu:

1. Inget

2. Inget

3. Inget

4. Inget

5. En påse chips kanske?

 

 

 



RSS 2.0