västkusten!

Hej mina älsklingar :)
Det har gått upp en sak för mig; Såhär under sommartid är jag värdelös på att uppdatera min blogg! Jag vet inte varför men jag har noll lust att sätta mig framför datorn den här tiden på året... Det där datasuget blir som bortblåst, att sitta framför datorn känns inte lika charmigt som sommaren där ute gör. Kanske just därför jag tappat så många läsare på bloggen, struntsamma! Jag tror jag nämnt det tidigare men den enda anledningen till att jag skriver är egentligen mig själv! Bloggskrivandet har blivit ett sätt att föreviga alla stunder, ett sätt att titta tillbaks och bara minnas!

Jag lovade att skriva om västkusten så det här får bli ett inlägg om dagarna där i kungshamn och smögen. 

På torsdagsförmiddagen den 10/7 började vi våran resa, det visade sig bli en fördjävlig bilresa då jag fick dela den i sällskap med fetlars i baksätet! ;) Många timmar och några fel valda vilseledda vägar senare nådde vi vårat mål. En långpromenad med rundvisning blev det första vi gjorde när vi kommit fram. Kvällen spenderades på uteserveringen på krogen havsnära med utsikt över vattnet.



Fredag och halvklart väder, dagen bjöd oss på en resa till smögen och smögenbryggan! Där var det titt i butiker och god mat! På eftermiddagen klarnade det upp så vi tog oss även tiden att åka iväg och sola, vissa andra även bada! På kvällen blev vi bjudna på mat hemma hos oskar och erik.  Där satt vi hela kvällen fram till småtimmarna då vi rörde oss vidare till baden, ett uteställe i kungshamns centrum! Där hade åtminstonde jag en superkul kväll! Det blev en sen natt med mycket dans (på borden) och alkohol. Jag ville inte ha morgon och huvudvärk!


Lördag och man mådde som man förtjänade! Trots det faktum blev vi väckta alldeles förtidigt, anledningen var färjan över till hållö som inom en halvtimme hade avfärd! Några jobbiga steg ner till hamnen och en hamburgare och cola senare satt vi till slut på den lilla taxibåten! Jag ångrar inte att vi bestämde oss för att åka dit, vädret var absolut perfekt och den lilla ön kändes som en annan planet! Vattnet var medelhavsblått och klipporna perfekta! Där blev det en heldag med sol och bad! Lördagskvällen bjöd på god mat och dricka! Tiden gick så det gjorde också vi! Kvällen förde oss vidare till havsnära, där satt vi till stängning. Vi var inte nöjda så vi hann med en visit på calmars också... Det blev hur som helst en lugn men trevlig kväll!



På söndagen blev vi väckta tidigt IGEN, hemska viktor larsson! Denna dag drog han med oss till smögen, IGEN! Där gick vi och gäspade och småkollade i affärerna som vi tre dagar tidigare redan kollat igenom. Inget nytt sortiment här inte! Vi gjorde stan på sisådär en kvart! Vi tog oss i alla fall förnuftet till fånga och satt oss ner och tog en fika! På eftermiddagen bar det av hemåt och jag var väl skapligt häng i kroppen då... Det traditionella bilstoppet på McDonalds blev den sista gången jag klev ur bilen innan vi nådde slutmålet härliga norrköping!


PUSS OCH KRAM

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0