MIN BÄSTA VÄN FYLLER ÅR IDAG!!!

Idag fyller min underbart fina vän Jennipher Jacobsson 22 år!!
Jeffesama - du är så jävla bra!!!


haha

Vilken trött och seg morgon och vilken otroligt trött och seg tjej! Har sovit bort hela förmiddagen och det har blivit god tid att ta tag i den här dagen! Är ledig idag, tredje dagen i rad! Idag ska jag lunchdejta med jönsson, hjälpa mamma med hennes utlandsdrömmar och träffa annelie för en eftermiddagsfika! Toppat på det ska jag jobba med mitt ansökningsbrev och ta på mitt vackraste ansikte för ikväll blir det fotografering med laget! Och som om det inte vore nog med det ska jag hinna pussa och bråka med den här hunden PLUS den lilla! HERREGUD jag stressar verkligen sönder, vilken jobbig dag!


handboll och klister

Hemma efter en långpromenad med mamma och hundarna, så nu har jag promenerat fram ett fint skoskav på högerfoten! Snart dags för matlagning och om några timmar bär det iväg för träning i mässhallen! Från och med lördag sätter säsongen 11/12 igång, ska bli spännande men framförallt kul! Har så extremt roligt med de här tjejerna! 




tisdagens face

Jag bloggade inte igår. BIG CHOCKER! Men det är helt sant! Tänkte därför ställa allt till rätta genom att publicera flera meningslösa inlägg i rad. So here we go! Det första simon sa till mig imorse var: "Så jävla trött du ser ut"! Och efter att ha lekt lite med webcamen nu på morgonen har jag insett att han hade fan helt rätt! Det här är resultatet efter en lång bildserie där jag försökte se söt ut! Konstaterat: I'm going for the asian-style today!

För övrigt låg det nog väldigt mycket i det han sa, jag ser inte bara trött ut - jag är inte riktigt vaken heller! Alldeles nyss råkade jag av misstag ställa in en kastrull med ägg i mikron! Bra där.

underbara lördag

Jag älskar mysiga lördagsmiddagar! God mat, gott vin, fina människor och roliga lekar! Lördagen var inget undantag! Hembjudna till Chricka och Johanna där Chricka stod för middagen och överraskade oss alla! Riktigt bra kväll!


lördagsplaner

God kväll... Och så var även denna arbetsvecka över! Tidig morgon till sen eftermiddag löd lördagens schema! Hade faktsikt en riktigt bra dag på jobbet, tiden sprang iväg relativt fort. Så pass fort att jag totalt glömde bort klockan när det var dags att gå hem - Vem missar en sån sak? Nu ska jag hoppa i duschen och sedan börja pensla på ansiktet! Om en timme är vi bjudna på middag hem till C&J, det blir en lugn kväll med god mat och lite vin - väldigt lite vin för min del! Imorgon väntar nämligen säsongens första träningsmatcher och det vill man ju vara i form för, haha får se hur det går med den saken! Känns ju lite sådär att man hamnat i en formsvacka innan säsongen ens hunnit börja! Kung. Nej, duschen var det! Skynda, skynda... För sedan vill jag träffa johanna!!!


godmorgon

Godmorgon! Trött och seg efter en lång jobbhelg. Ska snart hoppa i duschen och sedan ta tag i den här dagen! Igår träffade jag min fina hanna och co! Min älsklings-theo och jag lekte både spindelmannen, svärdet i stenen och mästerkockar! Under tiden hade hannis fullt upp med lillebror! Tokgillar att hon namngett den lille efter mig - MAXImilian! Så fin och söt. Hade en jättemysig eftermiddag hemma hos familjen lekander/söderman. Avslutade kvällen med träning följt av soffhäng! Kung. Tittade precis igenom lite nya kamerabilder på datorn - och här har ni: Lovisa med mamma-mage! Jodå den här tjejen kan puta!


RSS 2.0