torsdag

Godmorgon! Klockan är halv nio och jag har redan stått i köket och lagat mat! I och med McDonalds till kvällsmat igår blev resultatet noll matlådor idag! Och svar ja - det var simon som "lagade mat" igår! Nu står en curry-doftande laxgryta på spisen och puttrar ihop och jag måste slänga mig i duschen och göra mig redo för jobbet! Måste komma iväg om 30 mnuter... Skynda skynda!

söndagen i bilder

I söndags var det mors dag men det var även dagen innan pappas födelsedag - så på kvällen firades det dubbelt upp med grillat, ostbricka och tårta! Hade på mig mina nya solbrillor och min nya fina vita långklänning! Älskar förresten den andra bilden där simon gör en djerf-pose och blåser ut för att "förstora läpparna"! Haha underbart. Helt underbart!

Lördagen i bilder

I lördags efter jobbet tog simon och jag bilen ut till Susannes land! Där blev vi bjudna på grillat i kvällssolen! Efter en god middag åkte vi hem till vårt för att se på eurovision-finalen! Där fick vi sällskap av chricka och johanna och tillsammans hejade vi fram Loreen! Helt sinnes vad hon var bra och jag dansade av glädje när det stod klart att hon vunnit! G.r.y.m.t.


fredagen i bilder

Och så har ytterligare en helg passerat! Har haft en grym helg och verkligen försökt ta tillvara på kvällarna och sommarvärmen! I fredags efter jobbet gick Chricka, Johanna, Simon och jag ner till bishop för att njuta av kvällssolen, vi lyckades få ett bord och satt därefter i flera timmar och åt gott och jag passade även på att dricka säsongens första glas rosé! Efter en god middag gick Simon och jag en sväng till både munken och trädgårn innan vi promenerade hem i den ljumna natten! Mycket trevlig fredag!


perfekt dag med vännerna

Godmorgon godmorgon! Idag är det dags för jobb igen, har en hel jobbhelg framför mig! Jag ska inte ljuga, jag hade mycket hellre varit ledig - big chocker! Men det är bara att bita ihop och blunda för det vackra vädret! Har haft två helt underbara lediga dagar med mycket sol, glädje och en ganska stor dos med träning!

I förrgår stack jeffe, sara och jag iväg på äventyr! Tanken var att vi skulle ut till dalbyviken och sola och bada men efter att ha åkt vilse hamnade vi i stegeborg och det blev ju minst lika bra det! I stort sett ensamma på en mysig badplats, musik ur högtalarna, god picknick-mat och det härligaste sällskapet man kan tänka sig! Och lilla Lovisa tog årets första dopp - tummen upp för mig!


Note to self: cykla inte med kortkort supe...

Note to self: cykla inte med kortkort super-tight kjol genom Hageby! Hela världen ska inte behöva tvingas se din punana! Vissa saker är och bör förbli privata!!!


Godmorgon!

Godmorgon! Idag är jag uppe med tuppen, vill inte missa en sekund av den här underbara värmen! Lite senare idag sticker jag iväg på utflykt med Jeffe och Sara, kommer bli supermysigt! Men innan dess måste jag fixa matsäck och picknick-gott! Ska även passa på att ta tillvara på solen och umgås med mamma nu på förmiddagen! Ha en underbar dag vänner! ♥

tisdagtisdagtisdag!!

Godmorgon! Efter en skön morgon tillbakalutad i soffan börjar det bli dags att göra sig iordning för jobb. 12.00 - 19.15 är vad som gäller idag, skönt att vara träningsfri ikväll så jag slipper stressa iväg efter jobbet! Hade nog knappt klarat av ett pass idag i alla fall haha, träningsvärken efter gårdagens tuffa träning är här och hälsar på!

På tal om något helt annat!! Igår fick jag reda på att min älskade vän är klar med sista tentan innan sommaren och påväg hem för att leva loppan i norpan i ett par månader! Överlycklig tjej! Har saknat dig galet mycket Sara! Äntligen blir trion samlad igen!! ♥


FRANKRIKE dag tre



Shopping och lunch i ett regnigt Bordeaux! Hundratals vackra klänningar och alldeles för lite tid! Mysig eftermiddag på rummet i bara pyjamasen med regnet smattrande utanför! Trerätters middag, några glas vin och tidigt i säng! Perfekt avslut på en perfekt resa!

Lördagens trevligheter

Gårdagen blev helt fantastiskt trevlig! Från att enbart ha tänkt bjuda över Sandra på ett glas vin, blev det istället middagsbjudning för en, två, tre... tio personer! Ett roligt sammansatt gäng, uppdukat bord, många skratt och mycket vin - perfekt lördag!



Idag har varit en typisk dekisdag! Illamående av doften av öl-slattar och whiskey, cravings efter Mcdonalds, sjutton powernaps under loppet av några få timmar men ändå... Ändå rätt så jävla nöjd med livet!!! Känner mig dock mindre nöjd med IFKs 5-2förlust alldeles nyss!! Men men. Nu blir det once-upon-a-time-marathon och 88an-glass!! Puss och godnatt!!

fredagen sett genom min iphone

I fredags kväll när jag kom hem från jobbet stod bordet uppdukat med riktigt god tapas från la uva och ett av mina favoritviner! Så bra kan det bli när simon lagar mat! Avnjöt en riktigt god middag innan jag bättrade på sminket och gav mig iväg till Munken för att möta upp frida och hennes testosteronstinna sällskap! Hade en riktigt trevlig kväll och satt kvar och pladdrade och skrattade tills lamporna tändes! För så gör ett tvättäkta pregno vinluder, eller vad säger du frida?


Underbara man - jag älskar dig!!


Älskar oss! Vi! ♥

torsdag - kristi himmelsfärds dag

Godkväll kamrater! Här sitter en trött tjej och gäspar! Men det är väl helt ok efter en fartfylld dag på jobbet? Haha, egentligen inte! Har ingen rätt att gäspa, efter min mini-semester borde jag känna mig som en helt ny människa, 2 arbetsdagar av 7 möjliga borde innebära en klarvaken och alert tjej... Men icke! Ikväll har simon och jag lagat en riktigt god pastasås och även smällt i oss nygräddad kladdkaka med vaniljvisp, dör sakta men säkert matdöden! Dör jag idag, får man väl ändå glädjas åt att jesus gör mig sällskap upp? Nu ska jag fortsätta vila ögonen på hockeyn! Och sedan blir det sängen och uppladdning inför en tidig morgon! Puss och godnatt!


onsdag

Hallå hallå! Fy i helvete vad irriterad man kan bli! Har väntat på våran nya soffa nu i flera månader, förra leveransen blev tokig så då fick vi behålla den nya soffan i väntan på den rätta, och idag skulle äntligen den rätt kombinerade soffan levereras men givetvis lyckades de göra fel även denna gång!! Så nu sitter vi här med våran "nygamla" soffa och ingenting stämmer!! Sjukt frustrerande! Men men, det löser sig väl på något vis - som allt annat här i livet! Jag måste ändå säga att det är tur att jag shoppat tre par nya skor idag, annars hade jag inte varit lika glad och förstående mot leverantörerna som kom förbi förut haha! Idag går jag klädd i min nya kjol som jag älskar så in i bomben mycket, matchat med en vit blus och min skinnjacka!! Kul att kunna klä upp sig lite när man väl är ledig - annars är det jobbskjortan och jeans som gäller! Nu är det dags att ladda upp inför kvällens träning med en stadig middag och mental förberedelse inför branta backar och hög puls!


Svar till Anna: Klänningen jag hade på bröllopet hittade jag på KappAhl för två år sedan, så den finns tyvärr inte längre kvar att köpa! Kramar

tisdagsbestyr

Godmorgon! Upptäckte idag att det är farligt att inte ställa klockan, vaknade precis och halva dagen har sprungit iväg! Utvilad till tusen sitter jag nu och äter frukost! Träningsvärken som besökt mig under natten är inte att leka med, men helvete vilket grymt handbollspass vi genomförde igår!! T.o.m så jag tror att jag törs möta beach tolv rakryggad iår! På tal om beach tolv tror jag minsann att jag tänker inviga min nya bikini idag och leta efter lä och sol på mamma och pappas altan!



12e ♥ maj ♥ 2012

Vilken underbar helg! Kärleken spirade, Linnea var otroligt vacker, glädjen var stor och inte ett öga torrt! Fick vara med och bevittna när Linnea och Fredrik blev man och fru under en jättevacker cermoni! August och Madde  var där och sjöng och Oskar kompade på gitarr - grymt fint! Skålande i champange, åt trerätters middag och hurrade för kärleken! Många fina tal och min fantastiska pojkvän skötte sig väl i rollen som toastmaster! Brudparets lyckliga blickar fick mig att le så stort att det nästan gjorde ont! Bröllopstårta och första dansen och sedan var det fest! Och någonstans där försvann kapaciteten att ta fram kameran, kanske tur det! Dagen därpå sken solen som om det var det mest självklara i hela världen, och i slottsmiljö satt vi och njöt av värmen och av helgen! Tack Linnea och Fredrik för att jag fick vara med och dela glädjen och tack alla andra som gjorde kvällen till den höjdarkväll det blev!


godkväll kamrater


fredag

Nymålade naglar, lite lätt solbränna, nyslingat hår och klänningen hänger redo! Imorgon är det bröllop, en efterlängtad fantastisk fin dag! Åh som jag ser fram emot morgondagen! Nu är det dags att göra sig redo för kvällen, Simons mamma har bjudit hem oss på middag tillsammans med hela stora kiruna-släkten! Trevlig kväll mina vänner!


Bordeaux - dag två



Under andra dagen i Le Pian Medoc besökte vi en vingård, fick lära oss om själva vinprocessen, lärde oss om hur man smakar och tolkar olika viner och köpte faktiskt med oss en margaux-flaska hem! Eftermiddagen spenderade jag och johanna ihop! Beställde in roséflaskor, pratade strunt och fyllde magen med sallad! Hade en extremt rolig eftermiddag under tiden våra karlar var ute på golfbanan och vi bevisade att rosévin smakar fint oavsett om solen skiner eller inte! På kvällen åt vi sjukt god mat och skålade i goda viner, och johanna gjorde något som fick mig att skratta så hysteriskt att magen värkte i timmar efteråt!

Trevlig kväll

Blev glatt överraskad igår! Hela ligan var samlad och företaget bjöd med oss till Carl Johan! Det bjöds på fantastiskt god mat, jag åt entrecôte och jag kan i ärlighetens namn säga att det var den godaste köttbitt jag ätit på år och dagar! Efter en trevlig middag gick vi en sväng till Manésa och drack (som alltid där) supersmaskiga drinkar! Grym torsdagkväll med andra ord!


Hallå där!! Nu ska jag iväg på äventyr med...

img_9544 (MMS)

Hallå där!! Nu ska jag iväg på äventyr med jobbet!! Har inte en aning om vad som väntar, ska bli en överraskning! Men jag kan ge mig tusan på att det kommer bli mycket trevligt!!! God kväll mina vänner!!


kvalitétstid

I fredags kväll hade jag en efterlängtad helkväll med min bästis! Mat på Olearys, vin och drinkar på munken och prat och många skratt till långt in på småtimmarna! Underbart och fantastiskt trevligt.


resan till bordeaux - dag ett

Har lovat ett inlägg om Frankrike, och inte en dag för sent så tänkte jag faktiskt leverera! Och levererar gör jag som bäst i form av bilder. Så varsågoda, Frankrike-resan, del 1, bildbomb, tagning, action!



Tidig morgon och avfärd till Skavsta flygplats. En riktigt skön flygresa trots en jättenervös pojkvän i sätet brevid! Bilresa genom frankrike. Förbi långa bilköer och ut på vischan till vinrankor och fin grönska! Chricka gjorde tabben med stort T och navigerade oss till fel plats, vilket innebar två timmars extra bilresa! Tur att lekar som bajsleken finns! Anlände till ett fantastiskt fint hotell och tog en långlunch och korkade upp en flaska champange! Resten av eftermiddagen spenderades på spa-avdelningen där vi både badade och njöt av värmen i hamam! På kvällen chockade jag smaklökarna och provade på ostron - så nu kan jag checka av den punkten på min "att-göra-innan-jag-dör-lista"!

RSS 2.0