satan i gatan!!

Veronica Maggio har gjort nytt albumsläpp, lyckan i det?
Vaken sedan tidigt idag, mycket att styra i!
Ett besök hos banken får bli dagens första. Så har vi det avbockat!


Torsdag!

Nu har jag försökt halvera min packning, från ett ton med kläder till en något mindre hög! Varför vill jag packa ner så mycket kläder? Meningen är väl att jag ska sola och bada mestadels av tiden? Och det gör jag ju halvnaken ändå, så? Hannis var här förut och slog lite vett i mig, både gällande packning och annat smått! Gjorde bäst i att lyssna på henne. Törs fan inte avbryta eller säga ifrån till en kvinna med DEN magen! Vi drack kaffe ute i solen, älskar detta aprilväder!! Nu ska jag iväg och träna! Ett löppass ute i skogen följt av lite övningar i hall! Soft.

mitt påskgodis hamnar i tunnan

Om inte allt för lång tid sitter jag på flyget påväg till Turkiet. Tillsammans med världens bästa karl och T&T! Känns ogripbart och fantastiskt på samma gång! Hade inte räknat med någon utlandsresa alls detta år så det kom verkligen som en överraskning. En välbehövlig. Ska bli skönt att komma bort. Iväg och njuta av sol och värme. En chans att tänka på annat. Ventilera! Simon vet minsann hur man muntrar upp och skämmer bort sin tjej. Bra kille det där! Extra bortskämd känner jag mig med vetskapen om att han verkligen gör detta för min skull, han hade aldrig åkt iväg i vanliga fall - flygrädd som få och iväg på en flygresa som varar i över fyra timmar! Modigt. Stackarn har ångest redan nu! Ett stort minus får han ändå...! Vem fan överraskar sin flickvän en vecka innan avfärd??!? Jag har noll med tid att hinna förbereda mig, inga kläder att ha på mig, plus att min kropp inte är redo att visas i bikini ännu! Haha, fuck!


Jodå... Vi ska nog lyckas jobba fram de där rutorna igen. Sure thing!
NU kör vi! HAHAHAHA

sommarkänsla i april

Den här helgen, hela den här veckan, har varit så jävla välbehövlig för mig. Solen känns behaglig, värmen är underbar och den kärlek jag känner är oslagbar. Rosévin smakar fördjävla bra på en uteservering i solen och att få gråta i armarna på en bror under en håkan-konsert är livsviktigt. Glädjetjut när ifk vinner på hemmaplan och en överraskningsresa till turkiet gör att livet smakar så otroligt gott, trots allt. Att kunna ligga ute i solen i bara bikini i april. Att öppna en flaska champange till frukost i goda vänners sällskap. Bröder som betyder mer än livet. Familj. Skåla i hopp om en ljusare framtid. Att kunna äta middag utomhus. Doften av grillat. Tärningsspel och vinnarinstinkt. Lata dagar i värmen. Att sitta på Trädgårn nattetid och dricka rödvin. Kvällsbesök från stockholm på en måndag. Tryggheten i att kunna somna i famnen hos den man älskar. Möjligheten att få prata ut, om man bara vill. Det är de små sakerna som gör det. Jag gråter fortfarande men jag skrattar också. Det löser sig.



+++

En mardröm. Vill vakna. Nu.
......... River en vacker dröm.


onsdag

Godkväll. Efter en dag fylld med arbete och lite annat smått och gott sitter jag nu mätt och belåten i soffan och kollar på "vem vet mest" på tv! Får straxt fikabesök, och en bulle ska man väl lyckas klämma i sig? Är och har varit så extremt jävla trött idag, skulle lätt kunna gå och lägga mig för natten nu... men icke! Först en fika, tvätt att ta hand om och matlådor att göra. Jippi! Igår hade vi ett långt möte i sporthallen om kommande säsong, i tre timmar satt vi och disskuterade och pladdrade, och jag sitter fortfarande och gäspar efter den vistelsen. Jepp jepp. Men vad offrar man inte för sina kära? Jag har i alla fall lovat att lära mig alla kombinationer till nästa säsong, haha true story. Gäsp och godnatt nu antar jag! Puss mina fina.   




tisdag

Trist känsla när man vaknar och tror att det är fredag men så visar det sig att du är låångt därifrån. Om det ändå vore fredag. Längtar dit av ingen anledning, har ingenting planerat men fredag är alltid fredag. Igår var jag på försäsongens första träning och pumpade upp mina muskler, haha om det ändå vore så väl. Det kan ha varit det lugnaste träningspass jag någonsin genomfört, förutom lite situps och balansbräda stod jag mest still! Snart hoppas jag kunna sätta igång igen, inte för att jag direkt längtar efter att springa i jobbig terräng tre dagar i veckan utan mer för att jag verkligen vill komma i form och våga visa mig i bikini i sommar haha! Tillägnar förmiddagen åt plugg och lite städning! Yes.


och så var det måndag igen...

Har haft en jättemysig helg! Förutom en hel massa jobb har jag hunnit med en middagsbjudning, tv-häng och grillpremiär! I fredags kväll kom tessan, fia, timmy och patrik över på lite mat och vin! Himla trevligt och trelitersboxen tömdes rätt så snabbt! Lördagskvällen blev lugn i sällskap med honom jag gillar allra mest. God mat, bra tv och somnandes i soffan - perfektion! Jag är på riktigt världens sämsta lördagssällskap. Det går inte en kväll utan att jag ligger och somnar i soffan! Igår hade vi grillpremiär hemma hos mor och far. Hela familjen var samlad, vilket inte händer allt för ofta! Supermysigt och supergott! Nu ska jag straxt iväg till jobbet och ikväll blir det träningspremiär för mig!


torsdag

Det är mindre kul att jobba med feber och sprängande huvudvärk! Imorgon är det full rulle igen följt av en lördag som kommer gå i ungefär samma tempo... jippi! Har sovit bort större delen av dagen sedan jag kom hem. Legat nedbäddad i soffan och tyckt synd om mig själv (måste säga att jag är grrryym på det!!). Efter lite sömn och en ipren mår jag nu helt ok! Har väl åkt på någon jävla bacill, någonting är det som spökar i alla fall. Någonting som jag varken har tid eller lust till. Blir ingen handboll för mig ikväll, hade tänkt svänga förbi och glida omkring med balansbrädan under armen medans de andra ökar flåset, men icke. Inte ikväll! Ikväll ska jag vara gnällig och låta min karl ta hand om mig, om han nu vågar komma hem!




tisdag kväll

Nu åker jag hem till fia för lite ost & kex och filmmys! Trevlig kväll!

tisdag

En morgonpromenad runt oxelbergen följt av en relativt lång sovmorgon. Skön tisdag. Mindre skön känsla i magen! Har knaprat värktabletter hela morgonen och vägrar kliva ur pyjamasen! Åt jordgubbar med mjölk till frukost, sommarkänsla! Inte fy skam. Har haft min karl hemma över lunchen, älskar när han kommer hem och umgås med mig på mina lediga dagar! Vardagslyx. Nu sitter jag och pillar på tangenterna och försöker få lite vettigt gjort. Dansar med skrivbordet samtidigt som jag lyssnar på journey, meatloof, queen och andra gamla godingar. Längtar efter maggios nya skivsläpp och hennes hesa vackra stämma! Någon som vet när hennes nya album kommer? Nej, nu ska jag fortsätta leka duktig och sedan ska jag unna mig ett avsnitt OC!


Åh vad jag älskar denna kille!


Tiotusen meter upp i luften ser jag allt så klart

En tråkig måndagseftermiddag. Vardagen har åter landat men vad gör det? Går omkring och ler. Det är lycka jag känner. Lycka över allt gott som finns i mitt liv. En underbar familj, en fantastisk pojkvän och vänner som alltid får mig att skratta. Har haft en helt underbar helg! Guld värd! Helt suverän! Delat den med fantastiska människor som jag aldrig vill ska lämna min sida! Fina, fina vänner. Tjejer som vet hur man har roligt och som jag aldrig får nog utav! Vill fylla kalendern med äventyr med er! Ska göras. Längtar efter sommaren, till uteserveringar, lata dagar i solen och roadtrips till främmande städer! Åh, som jag längtar.


number one

Grym kväll igår! Drinkar med partysugrör, stulen frukt och för mycket sprit i! Flamingos, jordgubbar och dassiga färger! Kan idag tillkännage mig som VINNARE! Är stolt ägare av en alldeles egen coctail-bok! Firar med pommes-tallrik och jordgubbar!


RSS 2.0